Schubert.nl

Op zoek naar de Schubert Stichting? Die vindt u op www.schubertstichting.nl


Tot voor kort werd u via deze site automatisch doorgeschakeld naar schubertstichting.nl. De meeste bezoekers zijn daar intussen aan gewend. Daardoor is de doorschakeling overbodig geworden.

De site schubert.nl heeft een eigen identiteit en eigenaar. Niettemin zijn gesprekken gaande over samenwerking en het is goed denkbaar dat beide sites op enigerlei wijze verwijzingen en inhoud zullen delen en/of uitwisselen.

Zo gauw daarover meer bekend is, vindt u daarover op schubert.nl meer nieuws.

Ook wordt gewerkt aan de voorbereiding van de publicatie van een uniek interview met Peter Schreier , waarin hij uitvoerig vertelt over zijn samenwerking met Svjatoslav Richter bij de voorbereiding van zijn hun fameuze Winterreise-concert in de Semper-Oper in Dresden op 17 februari 1985.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Unfortunately, for the moment we have to use cookies. More information soon. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. Op dit moment kunnen we helaas niet om het gebruik van cookies heen, meer informatie binnenkort. Blijft u op de site, dan geldt dat als toestemming.