Licht und Liebe als pianotrio

SCHUBERT: LICHT UND LIEBE – gratis stream wo 2 t/m za 5 juni
Op woensdag 2 juni om 19.30 uur bieden Bas Verheijden en he Atlantic Trio u een gratis streamconcert aan: vijf Schubert liederen in piano-arrangement van Liszt en Schuberts prachtige eerste Pianotrio door The Atlantic Trio. Als toegift hoort u dan Schuberts duet Licht und Liebe in versie voor pianotrio: een programma vol liefde, op weg naar het licht van live-optreden!
Dit concert wordt mogelijk gemaakt door een subsidie van het Fonds voor de Podiumkunsten.
De stream is te zien van woensdag 2 juni 19.30 tot zaterdag 5 juni 23.30 uur op
www.basverheijden.com/maestrocloseup

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Unfortunately, for the moment we have to use cookies. More information soon. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. Op dit moment kunnen we helaas niet om het gebruik van cookies heen, meer informatie binnenkort. Blijft u op de site, dan geldt dat als toestemming.